Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Škvarkové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 001 kJ /
2 868 kcal
Bílkoviny53,00 g
– z toho živočišné bílkoviny33,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky218,25 g
– nasycené85,25 g
– nenasycené121,00 g
–– mononenasycené99,00 g
–– polynenasycené22,00 g
––– omega 31,75 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,20 g
Sacharidy162,00 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g brambor Brambor zimní 1000 g
250-300 g 250-300 g škvarků Škvarky 275 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
(poměr brambor a škvarků je orientační) Škvarky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.