Nutriční hodnoty (Škvarkové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 001 kJ / 2 868 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 218,25 g |
– nasycené | 85,25 g |
– nenasycené | 121,00 g |
–– mononenasycené | 99,00 g |
–– polynenasycené | 22,00 g |
––– omega 3 | 1,75 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 162,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
250-300 g 250-300 g škvarků | Škvarky | 275 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
(poměr brambor a škvarků je orientační) | Škvarky |