Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zdravý celozrnný obrácený hruškový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 673 kJ /
400 kcal
Bílkoviny8,77 g
– z toho živočišné bílkoviny6,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,17 g
Tuky1,37 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,80 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,17 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 385 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy80,31 g
– cukry47,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 hrušky Hruška čerstvá 520 g
4 4 lžíce vlažné vody Voda
4 4 lžíce kefírového mléka Kefír
100 100 g celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá
100 100 g rozmixovaných vloček Vločky ovesné
2 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 24 g
30 30 g třtinového cukru Cukr třtinový
3 3 lžíce medu (tekutý; hustý - rozpustit v mikrovlnné troubě) Med nepasterovaný
2 2 lžičky skořice Skořice ceylonská
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.