Nutriční hodnoty (Zdravý celozrnný obrácený hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 673 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,17 g |
Tuky | 1,37 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,80 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 80,31 g |
– cukry | 47,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
• 4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
• 4 4 lžíce vlažné vody | Voda | |
• 4 4 lžíce kefírového mléka | Kefír | |
• 100 100 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | |
• 100 100 g rozmixovaných vloček | Vločky ovesné | |
• 2 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 24 g |
• 30 30 g třtinového cukru | Cukr třtinový | |
• 3 3 lžíce medu (tekutý; hustý - rozpustit v mikrovlnné troubě) | Med nepasterovaný | |
• 2 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | |
• 2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |