Nutriční hodnoty (Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 456 kJ / 1 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 249,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 223,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,12 g |
Tuky | 18,52 g |
– nasycené | 7,20 g |
– nenasycené | 9,69 g |
–– mononenasycené | 7,01 g |
–– polynenasycené | 2,69 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 59,65 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 134,70 g |
– cukry | 48,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg šálu z hovězí kýty | Hovězí kýta | 1000 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
5 5 menších cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
5 5 menších mrkví | Mrkev čerstvá | 250 g |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
kousek kousek dýně | Dýně čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce balsamikoveho octa | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
1 lžička 1 lžička fíkové marmelády | Marmeláda fíková | |
silný masový vývar | Vývar masový | |
drcený pepř | Pepř černý | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 větvičky 2 větvičky tymiánu | Tymián sušený | |
pár lístků lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá |