Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí pečeně s bylinkami a restovanou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 456 kJ /
1 782 kcal
Bílkoviny249,12 g
– z toho živočišné bílkoviny223,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,12 g
Tuky18,52 g
– nasycené7,20 g
– nenasycené9,69 g
–– mononenasycené7,01 g
–– polynenasycené2,69 g
––– omega 30,10 g
Vláknina59,65 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,04 g
Sacharidy134,70 g
– cukry48,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg šálu z hovězí kýty Hovězí kýta 1000 g
10 stroužků 10 stroužků česneku Česnek čerstvý 70 g
5 5 menších cibulí Cibule čerstvá 350 g
5 5 menších mrkví Mrkev čerstvá 250 g
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 bulva 1 bulva fenyklu Fenykl hlíza 540 g
kousek kousek dýně Dýně čerstvá
3 lžíce 3 lžíce balsamikoveho octa Ocet balsamikový bílý 60 ml
1 lžička 1 lžička fíkové marmelády Marmeláda fíková
silný masový vývar Vývar masový
drcený pepř Pepř černý
mořská sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 větvičky 2 větvičky tymiánu Tymián sušený
pár lístků lístků šalvěje Šalvěj čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.