Nutriční hodnoty (Zahrádkářská pikant tečkovaná dýňovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 263 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,00 g |
Tuky | 11,17 g |
– nasycené | 6,47 g |
– nenasycené | 3,87 g |
–– mononenasycené | 1,09 g |
–– polynenasycené | 2,78 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 87,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 169,33 g |
– cukry | 53,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg dužiny dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 1000 g |
300 g 300 g cibule (3 – 4 menší ) | Cibule čerstvá | 300 g |
4 4 – 6 stroužků česneku (dle chuti) | Česnek čerstvý | 280 g |
1 litr 1 litr vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
½ l kefíru (podmáslí, kysané smetany.) | Kefír | |
Sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kari koření – dle chuti | Kari | |
1 1 chilli paprička – lze vynechat | Chilli paprička čerstvá | |
Kousek Kousek sádla (nebo olej) | Sádlo vepřové |