Nutriční hodnoty (Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 205 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,22 g |
Tuky | 1,12 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,29 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 25,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 105,90 g |
– cukry | 17,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g zvěřiny (plec, kýta ) | ||
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
černé pivo nebo červené víno ( cca 300ml) | Pivo tmavé 10ᵒ | |
silný vývar | Vývar hovězí | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
máslo | Máslo kravské | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |