Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žemlovka s jablky, tvarohem a pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 666 kJ /
2 071 kcal
Bílkoviny71,28 g
– z toho živočišné bílkoviny49,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,55 g
Tuky43,91 g
– nasycené20,27 g
– nenasycené16,99 g
–– mononenasycené13,10 g
–– polynenasycené3,89 g
––– omega 30,56 g
Vláknina26,65 g
Cholesterol 601 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,38 g
Sacharidy334,43 g
– cukry212,48 g
––– laktóza46,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 rohlíky z předešlého dne Rohlík pšeničný bílý 172 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
2 hrsti 2 hrsti hrozinek Rozinky 100 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 1 tučný tvaroh ve vaničce Tvaroh polotučný
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
1 lžíce 1 lžíce bramborového škrobu Bramborový škrob 15 g
1 1 malinový pudink v prášku (nebo jiný) Puding v prášku
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 30 g
450 ml 450 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 450 ml
1 lžíce 1 lžíce rozehřátého másla (nebo Hery) Máslo kravské 10 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
tuk na vymazání formy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.