Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indická kuchyně - Gobbi ki Sabzi (autentické květákové sabdží) videorecept)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 117 kJ /
267 kcal
Bílkoviny5,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,41 g
Tuky13,50 g
– nasycené5,38 g
– nenasycené6,87 g
–– mononenasycené5,64 g
–– polynenasycené1,24 g
––– omega 30,07 g
Vláknina9,79 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy27,26 g
– cukry9,74 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký květák Květák čerstvý
olej Olej řepkový
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky ghee Ghí 7.5 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce čerstvého zeleného koriandru Koriandr semena 22.5 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky mleté kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
2,5 lžíce 2,5 lžíce zázvorové pasty Pasta zázvorová
0,5 lžičky 0,5 lžičky celého římského kmínu Římský kmín 2.5 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky celého hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 2.5 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.