Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprikové lusky plněné mletým masem a cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 934 kJ /
1 896 kcal
Bílkoviny107,79 g
– z toho živočišné bílkoviny54,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,99 g
Tuky84,26 g
– nasycené44,84 g
– nenasycené34,15 g
–– mononenasycené24,14 g
–– polynenasycené10,01 g
––– omega 30,95 g
Vláknina89,42 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 296 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy134,51 g
– cukry61,32 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 600 g
250 g 250 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 250 g
200 g 200 g cizrny Cizrna 200 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 rajský protlak Protlak rajčatový
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
200 ml 200 ml rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 200 g
1 lžička 1 lžička římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
1 lžička 1 lžička koriandru Koriandr semena 5 g
několik několik lístků koriandrové nati Koriandr listy čerstvé
1 1 menší lžička sekaných Chilli papriček Chilli paprička čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.