Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nákyp z růžičkové kapusty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 735 kJ /
3 283 kcal
Bílkoviny170,52 g
– z toho živočišné bílkoviny120,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,20 g
Tuky172,21 g
– nasycené102,61 g
– nenasycené60,94 g
–– mononenasycené51,99 g
–– polynenasycené8,95 g
––– omega 30,76 g
Vláknina36,40 g
Cholesterol 934 mg
Sodík 4,25 g
Sůl9,86 g
Sacharidy244,51 g
– cukry53,41 g
––– laktóza25,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka černého mletého pepře Pepř černý mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
150 g 150 g sýra gouda Gouda 45% t. v s. 150 g
1 1 polévková lžíce mouky hladké Mouka pšeničná hladká
200 g 200 g mouky hladké Mouka pšeničná hladká 200 g
300 g 300 g uzeného masa (vařené) Vepřová plec uzená 300 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
800 g 800 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 800 g
1 1 polévková lžíce tuku Margarín
1 1 polévková lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.