Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makové kopretiny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 805 kJ /
2 105 kcal
Bílkoviny65,35 g
– z toho živočišné bílkoviny19,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,62 g
Tuky68,47 g
– nasycené15,45 g
– nenasycené45,47 g
–– mononenasycené23,18 g
–– polynenasycené22,30 g
––– omega 30,89 g
Vláknina19,25 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy297,13 g
– cukry77,43 g
––– laktóza15,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
25 g 25 g droždí Droždí pekařské lisované 25 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g Hery nebo másla Margarín 50 g
3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 36 g
150-200 ml 150-200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 175 ml
50 g 50 g mletého máku Mák modrý mletý 50 g
1 lžička 1 lžička cukru krupice Cukr bílý 5 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
skořice Skořice ceylonská
mletý hřebíček Hřebíček
1 lžíce 1 lžíce rybízové marmelády nebo meruňkové marmelády Marmeláda z červeného rybízu 15 g
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.