Nutriční hodnoty (Mrkvový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 151 kJ / 3 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,26 g |
Tuky | 143,32 g |
– nasycené | 16,93 g |
– nenasycené | 109,19 g |
–– mononenasycené | 77,50 g |
–– polynenasycené | 31,69 g |
––– omega 3 | 8,38 g |
Vláknina | 27,74 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 952 mg |
Sůl | 2,81 g |
Sacharidy | 540,08 g |
– cukry | 226,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
400 g 400 g mrkve (nastrouhané najemno) | Mrkev čerstvá | 400 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
povidla | Povidla | |
čokoládová poleva (nebo kokos) | Čokoládová poleva |