Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 151 kJ /
3 860 kcal
Bílkoviny88,66 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,26 g
Tuky143,32 g
– nasycené16,93 g
– nenasycené109,19 g
–– mononenasycené77,50 g
–– polynenasycené31,69 g
––– omega 38,38 g
Vláknina27,74 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 952 mg
Sůl2,81 g
Sacharidy540,08 g
– cukry226,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g cukru krystal Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
400 g 400 g mrkve (nastrouhané najemno) Mrkev čerstvá 400 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
kůra z 1 kůra z 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
povidla Povidla
čokoládová poleva (nebo kokos) Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.