Nutriční hodnoty (Kuřecí soté s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 407 kJ / 1 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 180,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,65 g |
Tuky | 41,75 g |
– nasycené | 23,27 g |
– nenasycené | 15,28 g |
–– mononenasycené | 11,87 g |
–– polynenasycené | 3,42 g |
––– omega 3 | 1,63 g |
Vláknina | 29,75 g |
Cholesterol | 493 mg |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 68,85 g |
– cukry | 40,08 g |
––– laktóza | 24,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa bez kosti a kůže | Kuře prso | 700 g |
1 1 brokolice (500 g) | Brokolice čerstvá | 500 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 kelímek 1 kelímek smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1 lžička 1 lžička mleté kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 malá plechovka kukuřice Bonduelle | Kukuřice sterilovaná | |
libovolné těstoviny | Těstoviny pšeničné |