Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 629 kJ /
628 kcal
Bílkoviny60,61 g
– z toho živočišné bílkoviny57,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,61 g
Tuky31,95 g
– nasycené5,52 g
– nenasycené23,98 g
–– mononenasycené20,27 g
–– polynenasycené3,71 g
––– omega 30,07 g
Vláknina6,15 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy21,54 g
– cukry4,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vepřových palců Vepřová panenka 250 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa (nebo červeného vinného) Ocet balsamikový bílý 20 ml
1 lžička 1 lžička celého římského kmínu Římský kmín 5 g
1 1 malá chilli paprička Chilli paprička čerstvá
1 lžička 1 lžička drceného pepře Pepř černý 5 g
1 svazek 1 svazek posekané čerstvé hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 60 g
1 lžička 1 lžička lístků tymiánu Tymián sušený 5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.