Nutriční hodnoty (Propíchnutý palec, marinovaný až po grilování)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 629 kJ / 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,61 g |
Tuky | 31,95 g |
– nasycené | 5,52 g |
– nenasycené | 23,98 g |
–– mononenasycené | 20,27 g |
–– polynenasycené | 3,71 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 6,15 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 21,54 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vepřových palců | Vepřová panenka | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa (nebo červeného vinného) | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
1 lžička 1 lžička celého římského kmínu | Římský kmín | 5 g |
1 1 malá chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžička 1 lžička drceného pepře | Pepř černý | 5 g |
1 svazek 1 svazek posekané čerstvé hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 60 g |
1 lžička 1 lžička lístků tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
sůl | Sůl mořská |