Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indická kuchyně - jihoindické thakkali payaru curry (černooké fazolky) český videorecept)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 791 kJ /
667 kcal
Bílkoviny47,26 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,26 g
Tuky8,85 g
– nasycené2,90 g
– nenasycené4,67 g
–– mononenasycené2,50 g
–– polynenasycené2,17 g
––– omega 30,72 g
Vláknina48,18 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,30 g
Sacharidy77,48 g
– cukry32,96 g
––– laktóza14,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
112 g 112 g černookých fazolek Fazole černé oko 112 g
50 g 50 g (nasekaného) čerstvého špenátu Špenát čerstvý 50 g
200 g 200 g rajčat (nadrobno nakrájené bez semínek) Rajče červené čerstvé 200 g
300 g 300 g bílého jogurtu (nejlépe řeckého) Jogurt kravský bílý 1,5% 300 ml
1 1 malá cibule nadrobno Cibule čerstvá 70 g
10 lístků 10 lístků čerstvé bazalky nebo velkých čerstvých curry listů Bazalka čerstvá
2 2 zelené chilli papričky podélně nakrojit Chilli paprička čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku nasekaného nebo prolisovaného nebo česneková pasta Česnek čerstvý 14 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky černého /hnědého hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 2.5 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky červeného mletého chilli (kajenský pepř) Chilli paprička sušená 1.666666716337204 g
1 lžička 1 lžička mletého koriandru Koriandr list sušený 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kuchyňské soli Sůl mořská 4 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.