Nutriční hodnoty (Pečený krůtí krk v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 197 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,86 g |
Tuky | 11,26 g |
– nasycené | 1,70 g |
– nenasycené | 9,34 g |
–– mononenasycené | 7,92 g |
–– polynenasycené | 1,42 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 18,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 912 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 35,72 g |
– cukry | 15,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
krůtí krk | Krůta krky | |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička uzené mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička nakrájených chilli papriček | Chilli paprička čerstvá | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 30 g |