Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 934 kJ /
1 179 kcal
Bílkoviny119,34 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,34 g
Tuky19,70 g
– nasycené4,85 g
– nenasycené10,53 g
–– mononenasycené7,64 g
–– polynenasycené2,90 g
––– omega 30,08 g
Vláknina23,10 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 319 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy122,00 g
– cukry60,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa ( zde plecko ) Vepřová kýta 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1/2 skleničky 1/2 skleničky pečených rajčat ( nebo sušených, naložených v oleji )
3 lžíce 3 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 60 ml
4 lžičky 4 lžičky třtinového cukru Cukr třtinový 48 g
gelový zeleninový bujon Bujón zeleninový
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 1 paprikový lusk Paprika bílá čerstvá
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
olivový olej Olej olivový
kousek kousek másla Máslo kravské
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
2 lžičky 2 lžičky kari koření(např asijské ) Kari 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.