Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Flamendrovský koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 071 kJ /
3 363 kcal
Bílkoviny64,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky133,24 g
– nasycené14,68 g
– nenasycené104,50 g
–– mononenasycené74,50 g
–– polynenasycené30,00 g
––– omega 38,31 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 404 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy471,80 g
– cukry256,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g krupicového cukru Cukr bílý 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g oleje Olej řepkový 100 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
drobenka Drobenka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.