Nutriční hodnoty (Flamendrovský koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 071 kJ / 3 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 133,24 g |
– nasycené | 14,68 g |
– nenasycené | 104,50 g |
–– mononenasycené | 74,50 g |
–– polynenasycené | 30,00 g |
––– omega 3 | 8,31 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 471,80 g |
– cukry | 256,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g oleje | Olej řepkový | 100 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
drobenka | Drobenka |