Nutriční hodnoty (Kyšková buchta s ovocem a posýpkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 47 940 kJ / 11 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,40 g |
Tuky | 1 084,54 g |
– nasycené | 693,46 g |
– nenasycené | 372,77 g |
–– mononenasycené | 344,09 g |
–– polynenasycené | 28,68 g |
––– omega 3 | 3,96 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 3,83 g |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 367,70 g |
– cukry | 140,40 g |
––– laktóza | 10,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 valašská kyška 400 ml - kelímek nevyhazujeme - budeme s ním dávkovat další suroviny | Kyška | |
3/4 kelímku 3/4 kelímku krystalového cukru | Cukr bílý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 kelímku 1/2 kelímku oleje | Olej řepkový | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 kelímky 2 kelímky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
švestkový kompot či čerstvé ovoce - já jsem použila kompotované švestky a kompotovanou dýni | Švestky zavařené | |
posýpka - kterou děláte na kynuté koláče - já jsem použila tu extra křupavou, kterou dělám nejraději = | Drobenka | |
130 dkg 130 dkg másla | Máslo kravské | 1300 g |
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 hrst 1 hrst nahrubo nasekaných mandlí | Mandle loupané | |
olej na vymazání plechu | Olej řepkový | |
(drcené) corn flakes na vysypání plechu | Cornflakes |