Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené vepřové koleno se švestkovou pastou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 286 kJ /
546 kcal
Bílkoviny2,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,76 g
Tuky42,41 g
– nasycené5,91 g
– nenasycené36,55 g
–– mononenasycené31,33 g
–– polynenasycené5,22 g
––– omega 30,04 g
Vláknina10,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 632 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy34,19 g
– cukry26,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
kousek kousek petržele Petržel kořenová čerstvá
kmín celý Kmín
sůl Sůl mořská
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
2 PL 2 PL švestkových povidel Povidla 46 g
1 KL 1 KL sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 5 ml
1 KL 1 KL chilli koření Chilli paprička mletá 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 PL 4 PL olivového oleje Olej olivový 44 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.