Nutriční hodnoty (Turecká kuchyně - Fazolové lusky na olivovém oleji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 047 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,19 g |
Tuky | 120,10 g |
– nasycené | 16,53 g |
– nenasycené | 103,46 g |
–– mononenasycené | 89,21 g |
–– polynenasycené | 14,25 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 15,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,55 g |
– cukry | 15,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 šálku 1/2 šálku olivového oleje | Olej olivový | 125 ml |
1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
1/2 šálku 1/2 šálku vody | Voda | 125 ml |