Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Turecká kuchyně - Fazolové lusky na olivovém oleji)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 047 kJ /
1 206 kcal
Bílkoviny6,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,19 g
Tuky120,10 g
– nasycené16,53 g
– nenasycené103,46 g
–– mononenasycené89,21 g
–– polynenasycené14,25 g
––– omega 30,13 g
Vláknina15,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,55 g
– cukry15,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 200 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 šálku 1/2 šálku olivového oleje Olej olivový 125 ml
1-2 1-2 rajčata Rajče červené čerstvé 90 g
sůl Sůl mořská
špetka špetka cukru Cukr bílý
1/2 šálku 1/2 šálku vody Voda 125 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.