Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový ocásek uzený, v zelenině dušený)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 485 kJ /
2 267 kcal
Bílkoviny171,00 g
– z toho živočišné bílkoviny162,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,00 g
Tuky150,14 g
– nasycené28,90 g
– nenasycené119,89 g
–– mononenasycené86,44 g
–– polynenasycené33,45 g
––– omega 32,70 g
Vláknina17,06 g
Cholesterol 477 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,50 g
Sacharidy52,55 g
– cukry39,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g vepřového ocásku (masitého, uzeného) Vepřový ocásek 900 g
300 g 300 g čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 plátek 1 plátek celeru (silnější) Celer bulva čerstvá
150 ml 150 ml rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 150 ml
50 ml 50 ml sladké chilli omáčky Chilli omáčka 50 ml
petrželka Petržel nať čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
sůl (na dochucení) Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce oleje (na orestování zeleniny) Olej řepkový 22 ml
kost (s kouskem masa z uzeného vepřového ocásku) Vepřová kýta
1 1 cibule (menší očistěná, i se slupkou, pro zabarvení vývaru) Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
4 kuličky 4 kuličky pepře Pepř černý
pár snítek snítek libečku (lze vynechat) Libeček čerstvý
sůl (na pozdější dochucení) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.