Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v závoji paprik a rajčete)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 783 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,57 g |
Tuky | 4,62 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 3,49 g |
–– mononenasycené | 1,88 g |
–– polynenasycené | 1,61 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 63,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové plátky dle počtu jedlíků | Vepřová kýta | |
1 KL 1 KL koření harissa | Harissa | 5 g |
4 4 masité kapie | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
1 1 rajče keříčkové | Rajče červené čerstvé | 60 g |