Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v závoji paprik a rajčete)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 783 kJ /
426 kcal
Bílkoviny13,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,57 g
Tuky4,62 g
– nasycené0,70 g
– nenasycené3,49 g
–– mononenasycené1,88 g
–– polynenasycené1,61 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 154 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy74,00 g
– cukry63,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové plátky dle počtu jedlíků Vepřová kýta
1 KL 1 KL koření harissa Harissa 5 g
4 4 masité kapie Paprika červená čerstvá 1000 g
1 1 rajče keříčkové Rajče červené čerstvé 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.