Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plecko dušené, rozmarýnem a slaninou plněné)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 116 kJ /
2 179 kcal
Bílkoviny134,24 g
– z toho živočišné bílkoviny124,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,59 g
Tuky165,00 g
– nasycené69,21 g
– nenasycené87,29 g
–– mononenasycené72,36 g
–– polynenasycené14,92 g
––– omega 31,17 g
Vláknina30,13 g
Cholesterol 495 mg
Sodík 3,58 g
Sůl8,69 g
Sacharidy25,31 g
– cukry13,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece vcelku Vepřová plec 600 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
čerstvé lístky lístky rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 1 malá mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 silnější plátek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
špetka špetka pepře Pepř černý
olej Olej řepkový
potravinářská folie
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu - lze vynechat a pouze osolit Bujón zeleninový 10 g
300 ml 300 ml horké vody Voda 300 ml
tenký plátek plátek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.