Nutriční hodnoty (Vepřové plecko dušené, rozmarýnem a slaninou plněné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 116 kJ / 2 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 124,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,59 g |
Tuky | 165,00 g |
– nasycené | 69,21 g |
– nenasycené | 87,29 g |
–– mononenasycené | 72,36 g |
–– polynenasycené | 14,92 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 30,13 g |
Cholesterol | 495 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,69 g |
Sacharidy | 25,31 g |
– cukry | 13,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece vcelku | Vepřová plec | 600 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
čerstvé lístky lístky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 silnější plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
potravinářská folie | ||
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu - lze vynechat a pouze osolit | Bujón zeleninový | 10 g |
300 ml 300 ml horké vody | Voda | 300 ml |
tenký plátek plátek másla | Máslo kravské |