Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampiony plněné dušenými hříbky,podušené na špeku a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 721 kJ /
889 kcal
Bílkoviny33,93 g
– z toho živočišné bílkoviny10,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,50 g
Tuky56,64 g
– nasycené24,12 g
– nenasycené29,43 g
–– mononenasycené24,02 g
–– polynenasycené5,41 g
––– omega 30,49 g
Vláknina39,50 g
Cholesterol 294 mg
Sodík 1,24 g
Sůl3,71 g
Sacharidy41,25 g
– cukry13,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g žampionů (9 větších ks) Žampion čerstvý 350 g
350 g 350 g hřibů (směs předem podušená) Hřib čerstvý 350 g
na lžíci lžíci oleje Olej řepkový
150 g 150 g pórku Pórek čerstvý 150 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
50 ml 50 ml horké vody Voda 50 ml
2 lžíce 2 lžíce Worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 30 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
tenký plátek plátek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.