Nutriční hodnoty (Žampiony plněné dušenými hříbky,podušené na špeku a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 721 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g |
Tuky | 56,64 g |
– nasycené | 24,12 g |
– nenasycené | 29,43 g |
–– mononenasycené | 24,02 g |
–– polynenasycené | 5,41 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,71 g |
Sacharidy | 41,25 g |
– cukry | 13,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g žampionů (9 větších ks) | Žampion čerstvý | 350 g |
350 g 350 g hřibů (směs předem podušená) | Hřib čerstvý | 350 g |
na lžíci lžíci oleje | Olej řepkový | |
150 g 150 g pórku | Pórek čerstvý | 150 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
50 ml 50 ml horké vody | Voda | 50 ml |
2 lžíce 2 lžíce Worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
tenký plátek plátek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |