Nutriční hodnoty (Beránek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 262 kJ / 2 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 47,79 g |
– nasycené | 11,40 g |
– nenasycené | 22,21 g |
–– mononenasycené | 17,05 g |
–– polynenasycené | 5,16 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 482,42 g |
– cukry | 306,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
240 g 240 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 240 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 lískový ořech | Lískový ořech | |
2 2 mandle | Mandle neloupané |