Nutriční hodnoty (Indická kuchyně - Kuře tandoori se šafránem český videorecept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 414 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,61 g |
Tuky | 26,98 g |
– nasycené | 15,32 g |
– nenasycené | 9,79 g |
–– mononenasycené | 8,58 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,19 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 9,81 g |
Sůl | 24,50 g |
Sacharidy | 17,81 g |
– cukry | 2,67 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celé kuře bez kůže (oprané ve vodě s octem) | Kuře | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1/2 šálku 1/2 šálku řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | |
1 lžička 1 lžička česnekové pasty | Česnek čerstvý | 5 g |
1 lžička 1 lžička zázvorové pasty | Pasta zázvorová | 5 g |
5 lžiček 5 lžiček Ghee nebo oleje | Ghí | 25 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky červeného jedlého barviva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
1 lžička 1 lžička mletého koriandru | Koriandr list sušený | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
červené chilli podle chuti | Chilli paprička sušená | |
špetka špetka šafránu | Šafrán sušený | |
3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |