Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indická kuchyně - Kuře tandoori se šafránem český videorecept)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 414 kJ /
338 kcal
Bílkoviny2,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,61 g
Tuky26,98 g
– nasycené15,32 g
– nenasycené9,79 g
–– mononenasycené8,58 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,11 g
Vláknina7,19 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 9,81 g
Sůl24,50 g
Sacharidy17,81 g
– cukry2,67 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celé kuře bez kůže (oprané ve vodě s octem) Kuře
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1/2 šálku 1/2 šálku řeckého jogurtu Jogurt řecký 5%
1 lžička 1 lžička česnekové pasty Česnek čerstvý 5 g
1 lžička 1 lžička zázvorové pasty Pasta zázvorová 5 g
5 lžiček 5 lžiček Ghee nebo oleje Ghí 25 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky červeného jedlého barviva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
1 lžička 1 lžička mletého koriandru Koriandr list sušený 5 g
1 lžička 1 lžička mletého římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
červené chilli podle chuti Chilli paprička sušená
špetka špetka šafránu Šafrán sušený
3 lžičky 3 lžičky soli Sůl mořská 24 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.