Nutriční hodnoty (Sypaný jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 886 kJ / 2 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,50 g |
Tuky | 107,22 g |
– nasycené | 67,63 g |
– nenasycené | 37,16 g |
–– mononenasycené | 32,76 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 29,75 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 317,25 g |
– cukry | 221,83 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 ml 125 ml hrubé mouky (160 g) | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
125 ml 125 ml dětské krupičky (160 g) | Krupice pšeničná jemná | |
125 ml 125 ml cukru krystalu (200 g) | Cukr bílý | 125 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 kg 1 kg očištěných a oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
strouhaný kokos na vysypání formy (nebo hrubá mouka, krupička) | Kokos strouhaný |