Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sypaný jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 886 kJ /
2 363 kcal
Bílkoviny17,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,50 g
Tuky107,22 g
– nasycené67,63 g
– nenasycené37,16 g
–– mononenasycené32,76 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,64 g
Vláknina29,75 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy317,25 g
– cukry221,83 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 ml 125 ml hrubé mouky (160 g) Mouka pšeničná hrubá 125 g
125 ml 125 ml dětské krupičky (160 g) Krupice pšeničná jemná
125 ml 125 ml cukru krystalu (200 g) Cukr bílý 125 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 kg 1 kg očištěných a oloupaných jablek Jablko čerstvé 1000 g
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské
strouhaný kokos na vysypání formy (nebo hrubá mouka, krupička) Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.