Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový ořez se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 965 kJ /
1 665 kcal
Bílkoviny129,97 g
– z toho živočišné bílkoviny128,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,97 g
Tuky120,34 g
– nasycené40,16 g
– nenasycené72,29 g
–– mononenasycené56,08 g
–– polynenasycené16,21 g
––– omega 30,56 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 414 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy13,60 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového ořezu Vepřový ořez 800 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
mletý kmín Kmín mletý
sádlo (olej) Sádlo vepřové
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 sáček 1 sáček mražené zeleniny podle chuti Mrkev mražená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek másla Máslo kravské
tak 100-200 ml tak 100-200 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 150 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.