Nutriční hodnoty (Vepřový ořez se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 965 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,97 g |
Tuky | 120,34 g |
– nasycené | 40,16 g |
– nenasycené | 72,29 g |
–– mononenasycené | 56,08 g |
–– polynenasycené | 16,21 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 13,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového ořezu | Vepřový ořez | 800 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sádlo (olej) | Sádlo vepřové | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 sáček 1 sáček mražené zeleniny podle chuti | Mrkev mražená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
tak 100-200 ml tak 100-200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 150 ml |
sůl | Sůl mořská |