Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 946 kJ /
465 kcal
Bílkoviny12,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,10 g
Tuky13,04 g
– nasycené1,17 g
– nenasycené11,01 g
–– mononenasycené7,14 g
–– polynenasycené3,87 g
––– omega 31,00 g
Vláknina3,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,16 g
– cukry5,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g vody Voda 50 ml
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
větší špetka špetka soli Sůl mořská
3-5 g 3-5 g droždí (může být i méně) Droždí pekařské lisované 4 g
ořechy Vlašské ořechy
trochu trochu vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.