Nutriční hodnoty (Jablíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 946 kJ / 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,10 g |
Tuky | 13,04 g |
– nasycené | 1,17 g |
– nenasycené | 11,01 g |
–– mononenasycené | 7,14 g |
–– polynenasycené | 3,87 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 3,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 73,16 g |
– cukry | 5,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g vody | Voda | 50 ml |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
větší špetka špetka soli | Sůl mořská | |
3-5 g 3-5 g droždí (může být i méně) | Droždí pekařské lisované | 4 g |
ořechy | Vlašské ořechy | |
trochu trochu vejce na potření | Vejce slepičí |