Nutriční hodnoty (Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 963 kJ / 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 3,59 g |
– nasycené | 0,71 g |
– nenasycené | 2,48 g |
–– mononenasycené | 1,44 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 37,13 g |
– cukry | 20,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 tykev (nejlépe lauki - oškrábaná a nakrájená na kostky) | Dýně čerstvá | |
4 4 čerstvá nakrájená rajčata nebo půl konzervy | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 2 nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 miska 1 miska namočené channa dal (žlutý hrách -viz fotografie) | Hrách žlutý neloupaný sušený | |
1 lžíce 1 lžíce česnekovo-zázvorové pasty | ||
1/2 lžíce 1/2 lžíce celého římského kmínu | Římský kmín | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce mletého koriandru | Koriandr list sušený | 7.5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce mleté kurkumy | Kurkuma mletá | 7.5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce mletého chilli | Chilli paprička sušená | 7.5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce soli | Sůl mořská | 7.5 g |
rostlinný olej | Olej řepkový |