Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pákistánská kuchyně - Lauki chana dall (žlutý hrách s tykví) od švagrové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie963 kJ /
230 kcal
Bílkoviny6,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,52 g
Tuky3,59 g
– nasycené0,71 g
– nenasycené2,48 g
–– mononenasycené1,44 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,03 g
Sůl7,50 g
Sacharidy37,13 g
– cukry20,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 tykev (nejlépe lauki - oškrábaná a nakrájená na kostky) Dýně čerstvá
4 4 čerstvá nakrájená rajčata nebo půl konzervy Rajče červené čerstvé 240 g
2 2 nakrájené cibule Cibule čerstvá 140 g
1 miska 1 miska namočené channa dal (žlutý hrách -viz fotografie) Hrách žlutý neloupaný sušený
1 lžíce 1 lžíce česnekovo-zázvorové pasty
1/2 lžíce 1/2 lžíce celého římského kmínu Římský kmín
1/2 lžíce 1/2 lžíce mletého koriandru Koriandr list sušený 7.5 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce mleté kurkumy Kurkuma mletá 7.5 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce mletého chilli Chilli paprička sušená 7.5 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce soli Sůl mořská 7.5 g
rostlinný olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.