Nutriční hodnoty (Íránská kuchyně - Dip z jogurtu a lilku český videorecept)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 76 kJ / 18 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,62 g |
Tuky | 0,03 g |
– nasycené | 0,01 g |
– nenasycené | 0,01 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,60 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
1 šálek 1 šálek řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky sušené máty | Máta peprná list sušená | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého bílého pepře | Pepř bílý | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská |