Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s vanilkovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 815 kJ /
2 346 kcal
Bílkoviny47,84 g
– z toho živočišné bílkoviny24,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,16 g
Tuky98,13 g
– nasycené60,09 g
– nenasycené34,24 g
–– mononenasycené30,51 g
–– polynenasycené3,73 g
––– omega 30,39 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 498 mg
Sodík 358 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy312,97 g
– cukry108,80 g
––– laktóza25,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g vařených brambor Brambor zimní 150 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
100 g 100 g nastrouhaného másla Máslo kravské 100 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
50 g 50 g hnědého cukru Cukr třtinový 50 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vanilkový pudink Zlatý klas Puding v prášku 40 g
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 30 g
1 1 vaničkový tvaroh Tvaroh nízkotučný
sníh z 1 sníh z 1 bílku Vaječný bílek 33 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
ovoce Jahody čerstvé
mleté lískové oříšky Lískový ořech
cukr Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový
čokoposypky Čokoládová rýže

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.