Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s vanilkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 815 kJ / 2 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,16 g |
Tuky | 98,13 g |
– nasycené | 60,09 g |
– nenasycené | 34,24 g |
–– mononenasycené | 30,51 g |
–– polynenasycené | 3,73 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 498 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 312,97 g |
– cukry | 108,80 g |
––– laktóza | 25,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g vařených brambor | Brambor zimní | 150 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
100 g 100 g nastrouhaného másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
50 g 50 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 50 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 vanilkový pudink Zlatý klas | Puding v prášku | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
1 1 vaničkový tvaroh | Tvaroh nízkotučný | |
sníh z 1 sníh z 1 bílku | Vaječný bílek | 33 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
mleté lískové oříšky | Lískový ořech | |
cukr | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
čokoposypky | Čokoládová rýže |