Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené čočky s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 645 kJ /
1 588 kcal
Bílkoviny126,82 g
– z toho živočišné bílkoviny58,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,57 g
Tuky7,98 g
– nasycené1,61 g
– nenasycené5,40 g
–– mononenasycené2,22 g
–– polynenasycené3,18 g
––– omega 31,00 g
Vláknina75,07 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 364 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy218,31 g
– cukry40,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecích prsou Kuře prso 250 g
1 hrnek 1 hrnek červené čočky Čočka červená neloupaná 250 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 menšího celeru Celer bulva čerstvá 135 g
4 4 střední brambory Brambor zimní 200 g
1 konzerva 1 konzerva krájených rajčat Rajče červené čerstvé 425 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sladká sušená paprika Paprika červená sušená
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
majoránka Majoránka sušená
drcený kmín Kmín mletý
tymián Tymián sušený
sušená petrželová nať Petržel nať sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.