Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh s brynzou a koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie31 kJ /
7 kcal
Bílkoviny0,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky0,15 g
– nasycené0,02 g
– nenasycené0,17 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,02 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,75 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pstruh Pstruh
1 lžíce 1 lžíce brynzy Brynza
1 lžíce 1 lžíce nasekaného čerstvého kopru Kopr nať čerstvý 15 g
sůl Sůl mořská
koření na ryby Grilovací koření
celý kmín Kmín
máslo Máslo kravské
citrón Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.