Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené kuřecí s dýní a řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 444 kJ /
1 062 kcal
Bílkoviny122,18 g
– z toho živočišné bílkoviny110,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,18 g
Tuky23,11 g
– nasycené7,16 g
– nenasycené14,66 g
–– mononenasycené10,10 g
–– polynenasycené4,56 g
––– omega 30,25 g
Vláknina78,92 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,65 g
Sacharidy53,40 g
– cukry30,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 dýně Hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá
500 g 500 g kuřecích stehenních řízků Kuřecí stehenní řízky 500 g
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
3 řapíky 3 řapíky řapíkatého celeru Celer řapíkatý 1500 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
koření Zlaté kuře Grilovací koření
2 2 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
1 1 chilli papričku Chilli paprička čerstvá
1 1 gelový kuřecí bujón Bujón kuřecí BIO
500 ml 500 ml horké vody Voda 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.