Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh na zelenině, v troubě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 204 kJ /
527 kcal
Bílkoviny14,73 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,73 g
Tuky2,41 g
– nasycené0,43 g
– nenasycené0,91 g
–– mononenasycené0,35 g
–– polynenasycené0,56 g
––– omega 30,08 g
Vláknina29,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy101,28 g
– cukry31,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pstruzi Pstruh
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 čerstvá paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 lilek Lilek čerstvý
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
olivový olej (nemusí být) Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.