Nutriční hodnoty (Pstruh na zelenině, v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 204 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,73 g |
Tuky | 2,41 g |
– nasycené | 0,43 g |
– nenasycené | 0,91 g |
–– mononenasycené | 0,35 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 29,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 101,28 g |
– cukry | 31,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pstruzi | Pstruh | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
olivový olej (nemusí být) | Olej olivový |