Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí placičky s dresinkem z hořčice a kopru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 897 kJ /
2 843 kcal
Bílkoviny188,32 g
– z toho živočišné bílkoviny183,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,07 g
Tuky221,23 g
– nasycené50,61 g
– nenasycené165,65 g
–– mononenasycené130,58 g
–– polynenasycené35,07 g
––– omega 38,13 g
Vláknina7,05 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 9,45 g
Sůl23,48 g
Sacharidy22,43 g
– cukry9,66 g
––– laktóza4,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké krajíce chleba (zbavené kůrky) Chléb pšeničný kváskový
1/3 šálku 1/3 šálku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 83.3333358168602 ml
1 kg 1 kg mletého filé (ryby) Treska filet 1000 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce kopru (nasekat na jemno) Kopr nať čerstvý 45 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
4 lžíce 4 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 80 ml
2 lžíce 2 lžíce Dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
2 lžičky 2 lžičky bílého vinného octa Ocet vinný bílý 10 ml
1/3 šálku 1/3 šálku olivového oleje Olej olivový 83.3333358168602 ml
1/3 šálku 1/3 šálku čerstvé petrželové natě (nasekané na jemno) Petržel nať čerstvá
1/2 šálku 1/2 šálku kopru (nasekaného na jemno) Kopr nať čerstvý
2 lžičky 2 lžičky nakládaných okurek (nastrouhaných) Okurka polní zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.