Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta s přírodní hříbkovou šťávou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 408 kJ /
1 054 kcal
Bílkoviny123,01 g
– z toho živočišné bílkoviny108,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,99 g
Tuky44,61 g
– nasycené7,85 g
– nenasycené31,08 g
–– mononenasycené23,47 g
–– polynenasycené7,61 g
––– omega 31,93 g
Vláknina34,47 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 292 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy23,98 g
– cukry9,22 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kotlety(4ks) Vepřová kotleta s kostí 600 g
500 g 500 g směsi čerstvých hříbků (můžeme použít i zavařené ve vlastní šťávě) Hřib čerstvý 500 g
400 ml 400 ml zeleninového vývaru (použila jsem z kostky) Vývar zeleninový 400 ml
máslo 2 2 cm široký plátek Máslo kravské 2 g
lžíce lžíce oleje (na podušení hříbků) Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce oleje na orestování masa Olej řepkový 22 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 drcený kmín (lžička koření Mahá/můžeme nahradit) Kmín mletý
sůl na dochucení Sůl mořská
nasekané zelené bylinky na posypání hotového pokrmu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.