Nutriční hodnoty (Smetanovo-ořechová bábovka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 850 kJ / 3 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,60 g |
Tuky | 95,64 g |
– nasycené | 54,81 g |
– nenasycené | 31,98 g |
–– mononenasycené | 26,12 g |
–– polynenasycené | 5,86 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 768 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 648,50 g |
– cukry | 281,50 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 polévkové lžíce mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté |