Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Izidor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie32 275 kJ /
7 714 kcal
Bílkoviny103,58 g
– z toho živočišné bílkoviny37,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,41 g
Tuky491,86 g
– nasycené210,96 g
– nenasycené242,84 g
–– mononenasycené118,00 g
–– polynenasycené124,84 g
––– omega 320,06 g
Vláknina30,90 g
Cholesterol 1,93 g
Sodík 473 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy610,90 g
– cukry418,80 g
––– laktóza2,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
15 dkg 15 dkg cukru Cukr bílý 150 g
15 dkg 15 dkg másla Máslo kravské 150 g
15 dkg 15 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
25 dkg 25 dkg ořechů Vlašské ořechy 250 g
15 dkg 15 dkg cukru Cukr bílý 150 g
1,5 dcl 1,5 dcl rumu Rum 150 ml
20 dkg 20 dkg másla Máslo kravské 200 g
10 dkg 10 dkg cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový pudink (uvařit v necelém 1/2 litru mléka) Puding v prášku 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.