Nutriční hodnoty (Izidor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 32 275 kJ / 7 714 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,41 g |
Tuky | 491,86 g |
– nasycené | 210,96 g |
– nenasycené | 242,84 g |
–– mononenasycené | 118,00 g |
–– polynenasycené | 124,84 g |
––– omega 3 | 20,06 g |
Vláknina | 30,90 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 610,90 g |
– cukry | 418,80 g |
––– laktóza | 2,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
15 dkg 15 dkg másla | Máslo kravské | 150 g |
15 dkg 15 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
25 dkg 25 dkg ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
1,5 dcl 1,5 dcl rumu | Rum | 150 ml |
20 dkg 20 dkg másla | Máslo kravské | 200 g |
10 dkg 10 dkg cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový pudink (uvařit v necelém 1/2 litru mléka) | Puding v prášku | 40 g |