Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kanec na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 415 kJ /
1 055 kcal
Bílkoviny177,33 g
– z toho živočišné bílkoviny165,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,58 g
Tuky15,29 g
– nasycené4,07 g
– nenasycené10,10 g
–– mononenasycené4,87 g
–– polynenasycené5,23 g
––– omega 30,53 g
Vláknina35,30 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 995 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy35,59 g
– cukry19,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g masa z divočáka (nejlépe plec) Kanec kýta 750 g
1 1 střední celer Celer bulva čerstvá 540 g
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček jalovce Jalovec sušený
1 lžička 1 lžička sušeného tymianu Tymián sušený 5 g
1 hrst 1 hrst sušených brusinek Brusinky sušené
citron Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.