Nutriční hodnoty (Kanec na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 415 kJ / 1 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 165,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,58 g |
Tuky | 15,29 g |
– nasycené | 4,07 g |
– nenasycené | 10,10 g |
–– mononenasycené | 4,87 g |
–– polynenasycené | 5,23 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 35,30 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 995 mg |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 35,59 g |
– cukry | 19,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g masa z divočáka (nejlépe plec) | Kanec kýta | 750 g |
1 1 střední celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
1 lžička 1 lžička sušeného tymianu | Tymián sušený | 5 g |
1 hrst 1 hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
citron | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |