Nutriční hodnoty (Jablíčková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 667 kJ / 2 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 119,99 g |
– nasycené | 12,22 g |
– nenasycené | 98,07 g |
–– mononenasycené | 69,28 g |
–– polynenasycené | 28,79 g |
––– omega 3 | 8,33 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 373,40 g |
– cukry | 183,23 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 dkg 25 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
25 dkg 25 dkg jablíček (nakrájených na malé kostičky) | Jablko čerstvé | 250 g |
15 dkg 15 dkg moučkového cukru (nebo krupice) | Cukr bílý | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
trochu trochu citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
rozinky | Rozinky |