Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčková bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 667 kJ /
2 789 kcal
Bílkoviny46,76 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,00 g
Tuky119,99 g
– nasycené12,22 g
– nenasycené98,07 g
–– mononenasycené69,28 g
–– polynenasycené28,79 g
––– omega 38,33 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 372 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy373,40 g
– cukry183,23 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 dkg 25 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
25 dkg 25 dkg jablíček (nakrájených na malé kostičky) Jablko čerstvé 250 g
15 dkg 15 dkg moučkového cukru (nebo krupice) Cukr bílý 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
trochu trochu citronové kůry Citronová kúra čerstvá
trochu trochu citronové šťávy Šťáva z citrónu
rozinky Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.