Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová paštika s brusinkovým želé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 896 kJ /
1 887 kcal
Bílkoviny79,42 g
– z toho živočišné bílkoviny77,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky151,54 g
– nasycené80,47 g
– nenasycené64,18 g
–– mononenasycené56,57 g
–– polynenasycené7,60 g
––– omega 30,50 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 2,34 g
Sodík 315 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy22,30 g
– cukry6,64 g
––– laktóza2,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích jater Játra kuřecí 400 g
100 100 g anglické slaniny na kostičky Anglická slanina
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 cibule (na kostičky) Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
tymián Tymián sušený
40 ml 40 ml Staré myslivecké Brandy 40 ml
40 ml 40 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 40 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
120 g 120 g másla + na vymazání formy Máslo kravské 120 g
1 1 brusinkový kompot Brusinky zavařené
1 balení 1 balení plátkové želatiny Želatina vepřová 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.