Nutriční hodnoty (Buchta s mandarinkovým tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 046 kJ / 3 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,16 g |
Tuky | 108,74 g |
– nasycené | 26,92 g |
– nenasycené | 74,79 g |
–– mononenasycené | 50,95 g |
–– polynenasycené | 23,84 g |
––– omega 3 | 1,56 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 476,90 g |
– cukry | 193,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 měkký tvaroh ve folii | Tvaroh polotučný | |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
1 1 mandarinkový kompot | Mandarinka zavařená | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g rozpuštěné Hery | Margarín | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |