Nutriční hodnoty (Těstovinový hrnec s fazolemi, pórkem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 796 kJ / 2 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 90,45 g |
Tuky | 53,53 g |
– nasycené | 12,34 g |
– nenasycené | 39,98 g |
–– mononenasycené | 31,63 g |
–– polynenasycené | 8,36 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 107,53 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 369,16 g |
– cukry | 45,00 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 PL 3-4 PL olivového oleje | Olej olivový | 38.5 ml |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
5 PL 5 PL rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 75 g |
250 g 250 g sterilovaných loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 250 g |
650 ml 650 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 650 ml |
350 g 350 g libovolných těstovin | Těstoviny pšeničné | 350 g |
300 g 300 g nahrubo nastrouhané kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 300 g |
250 g 250 g sterilovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený černý pepř | Pepř černý | |
50 g 50 g jemně strouhaného sýra (Parmazán) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |