Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinový hrnec s fazolemi, pórkem a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 796 kJ /
2 580 kcal
Bílkoviny101,70 g
– z toho živočišné bílkoviny11,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny90,45 g
Tuky53,53 g
– nasycené12,34 g
– nenasycené39,98 g
–– mononenasycené31,63 g
–– polynenasycené8,36 g
––– omega 31,41 g
Vláknina107,53 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 779 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy369,16 g
– cukry45,00 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 PL 3-4 PL olivového oleje Olej olivový 38.5 ml
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
5 PL 5 PL rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 75 g
250 g 250 g sterilovaných loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 250 g
650 ml 650 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 650 ml
350 g 350 g libovolných těstovin Těstoviny pšeničné 350 g
300 g 300 g nahrubo nastrouhané kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 300 g
250 g 250 g sterilovaných červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované 250 g
sůl Sůl mořská
drcený černý pepř Pepř černý
50 g 50 g jemně strouhaného sýra (Parmazán) Sýr kravský tvrdý 30% 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.