Nutriční hodnoty (Dort kopačák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 34 346 kJ / 8 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,13 g |
Tuky | 592,92 g |
– nasycené | 228,29 g |
– nenasycené | 334,25 g |
–– mononenasycené | 259,60 g |
–– polynenasycené | 74,65 g |
––– omega 3 | 20,15 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 2,77 g |
Sodík | 888 mg |
Sůl | 2,91 g |
Sacharidy | 606,05 g |
– cukry | 331,75 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
210 g 210 g cukru | Cukr bílý | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
100 ml 100 ml vroucí vody | Voda | 100 ml |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
75 ml 75 ml oleje | Olej řepkový | 75 ml |
50 ml 50 ml vroucí vody | Voda | 50 ml |
125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
375 g 375 g másla | Máslo kravské | 375 g |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
cukr | Cukr bílý | |
meruňková marmeláda | Marmeláda meruňková | |
potahovací hmota K2 | Fondán | |
gelové barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |