Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokořezy pro začátečníky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie15 279 kJ /
3 652 kcal
Bílkoviny54,14 g
– z toho živočišné bílkoviny37,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,80 g
Tuky224,98 g
– nasycené132,68 g
– nenasycené79,36 g
–– mononenasycené71,06 g
–– polynenasycené8,30 g
––– omega 30,91 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 502 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy346,20 g
– cukry280,10 g
––– laktóza15,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
1 1 čokoládový pudink Puding v prášku
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
300 ml 300 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 300 ml
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 100 g
olej (na pomazání pečicího papíru) Olej řepkový
mleté mandle (nemusí být) Mandle loupané mleté
kokos (nemusí být) Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.