Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žabáci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 685 kJ /
3 988 kcal
Bílkoviny118,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny118,15 g
Tuky58,71 g
– nasycené6,72 g
– nenasycené46,37 g
–– mononenasycené26,32 g
–– polynenasycené20,05 g
––– omega 34,16 g
Vláknina31,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy730,84 g
– cukry50,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1000 g
1/2 kostky 1/2 kostky droždí Droždí pekařské lisované 21 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce oleje Olej řepkový 38.5 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/2 l 1/2 l vlažné vody Voda 500 ml
olej na potření Olej řepkový
mák na posypání Mák modrý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.