Nutriční hodnoty (Žabáci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 685 kJ / 3 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 118,15 g |
Tuky | 58,71 g |
– nasycené | 6,72 g |
– nenasycené | 46,37 g |
–– mononenasycené | 26,32 g |
–– polynenasycené | 20,05 g |
––– omega 3 | 4,16 g |
Vláknina | 31,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 730,84 g |
– cukry | 50,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 1000 g |
1/2 kostky 1/2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce oleje | Olej řepkový | 38.5 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1/2 l 1/2 l vlažné vody | Voda | 500 ml |
olej na potření | Olej řepkový | |
mák na posypání | Mák modrý |