Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně na šafránu a citronech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 747 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 34,77 g |
– nasycené | 8,47 g |
– nenasycené | 18,48 g |
–– mononenasycené | 14,18 g |
–– polynenasycené | 4,30 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 86,42 g |
– cukry | 61,61 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové kýty nebo plece | Vepřová kýta | 800 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
celý pepř | Pepř černý | |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
400 ml 400 ml vývaru | Vývar hovězí | 400 ml |
2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
šafránová vlákna | Šafrán čerstvý | |
1 PL 1 PL hrubozrnné hořčice nebo jiné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
bylinky (celerová nať, petrželka apod.) | Petržel nať čerstvá | |
tuk na vymazání pekáčku | Margarín |