Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně na šafránu a citronech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 747 kJ /
1 374 kcal
Bílkoviny174,29 g
– z toho živočišné bílkoviny170,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,63 g
Tuky34,77 g
– nasycené8,47 g
– nenasycené18,48 g
–– mononenasycené14,18 g
–– polynenasycené4,30 g
––– omega 30,59 g
Vláknina8,88 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 622 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy86,42 g
– cukry61,61 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové kýty nebo plece Vepřová kýta 800 g
sůl Sůl mořská
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý
celý pepř Pepř černý
2 2 citrony Citrón čerstvý 180 g
400 ml 400 ml vývaru Vývar hovězí 400 ml
2 PL 2 PL medu Med nepasterovaný 72 g
šafránová vlákna Šafrán čerstvý
1 PL 1 PL hrubozrnné hořčice nebo jiné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
bylinky (celerová nať, petrželka apod.) Petržel nať čerstvá
tuk na vymazání pekáčku Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.