Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králík s cibulovou omáčkou na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 202 kJ /
1 482 kcal
Bílkoviny9,67 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,42 g
Tuky126,67 g
– nasycené61,72 g
– nenasycené63,22 g
–– mononenasycené54,11 g
–– polynenasycené9,11 g
––– omega 30,15 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,43 g
Sůl6,00 g
Sacharidy32,85 g
– cukry17,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 naporcovaný králík Králík
4 4 velké cibule ( použila jsem červené) Cibule čerstvá 280 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
250 ml 250 ml kvalitního červeného vína Víno červené suché 250 ml
čerstvý tymián Tymián čerstvý
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
po 5 5 kuličkách nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček jalovce Jalovec sušený
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 2 hřebíčky Hřebíček
máslo nebo olej nebo sádlo ( jak je kdo zvyklý) Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.