Nutriční hodnoty (Králík s cibulovou omáčkou na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 202 kJ / 1 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
Tuky | 126,67 g |
– nasycené | 61,72 g |
– nenasycené | 63,22 g |
–– mononenasycené | 54,11 g |
–– polynenasycené | 9,11 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 32,85 g |
– cukry | 17,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 naporcovaný králík | Králík | |
4 4 velké cibule ( použila jsem červené) | Cibule čerstvá | 280 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
250 ml 250 ml kvalitního červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
po 5 5 kuličkách nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
máslo nebo olej nebo sádlo ( jak je kdo zvyklý) | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |